تست

1- به موقع و قبل از برنامه‌ي صبحگاهي در مرکز حاضر و در كليه‌ي برنامه‌هاي صبحگاهي شركت نمايم و در ساعات مقرر از مرکز خارج شوم و تحت هيچ شرايطي بدون اطلاع و موافقت مسئولين از واحد آموزشي خارج نشوم.

2- غيبت غير موجه و تأخير در ورود نداشته باشم و در صورت تأخير يا غيبت، به همراه والدين به مرکز مراجعه نمايم.

تبصره: طبق آئين‌نامه‌ي انضباطي، غيبت غير موجه (بيش از 5 ساعت متوالي) موجب اخراج از مرکز خواهد شد.

3- از لباس فرم اين آموزشگاه جهت حضور در کلاسهاي درس، اردوها و آزمونها (شرکت در کليه فعاليتهاي مرکز) استفاده نموده و با پوشش و ظاهري آراسته که متناسب با شئونات دانش­آموزي است در مرکز حاضر شوم.

4- نسبت به مدير، معاونين، دبيران، مربيان و ديگر كاركنان مرکز و همچنين دانش‌آموزان حسن خلق داشته و كمال احترام و ادب را مراعات نمايم.

5- از آوردن هرگونه اشياء غير مجاز از قبيل: نوارهاي صوتي، ويدئويي، آلبوم عكس، اشياء گرانقيمت ، خصوصا تلفن همراه و طلاجات و وجه نقد و مواردي كه آموزشگاه منع مي‌كند، خودداري كنم.

6- بهداشت و نظافت فردي را رعايت كنم و در پاكيزه نگهداشتن فضاي مرکز همكاري نمايم.

7- نظم و انضباط (شخصي و كلاسي) را رعايت نمايم و در حفظ وسايل شخصي و اموال و تجهيزات مرکز كوشا باشم و در صورت وارد آوردن خسارات احتمالي آن را جبران نمايم.

8- مسائل اخلاقي و شعائر مذهبي را رعايت نمايم و به تذكرات مسئولين مرکز در اين زمينه توجه كامل داشته باشم.

9- هرگاه وضع اخلاق، رفتار، انضباط و پيشرفت درسي اينجانب با مقررات آموزشي، تربيتي و انضباطي مرکز منطبق نباشد مسئولين مرکز مجازند كه طبق آئين‌نامه انضباطي مدارس يكي از اقدامات زير را در مورد من اعمال نمايند:

الف) تذكر و اخطار شفاهي به طور خصوصي.
      ب) اخطار كتبي با درج در پرونده تحصيلي و كسر نمره‌ي انضباط.

ج) تغيير كلاس درس (در صورت وجود كلاس‌هاي متعدد در يك پايه) با اطلاع ولي دانش‌آموز.

د) اخراج موقت از مرکز (حداكثر 3 روز) با اطلاع كتبي و قبلي به ولي دانش‌آموز
       ه‍) تغيير محل تحصيلي به ديگر مدارس ناحيه.

10- چنانچه در پايان سال تحصيلي يكي از شرايط ثبت نام مرکز را نداشته باشم
         الف  - بر اساس  آئين نامه عمل مي شود.

ب-کسب نمرات دروس خاص براساس آئين نامه سمپاد،که شامل دروس رياضيات و فيزيک وزيست و شيمي وادبيات مي باشد.

ج کسب معدل کل  19 در هر نوبت و نمره هر درس کمتر از 19 نباشد.
            د-کسب رضايت عوامل مرکز (دبيران- کادر
اجرايي و اداري مسئولين سرويس- و  دوستان )  از لحاظ رفتاري و اخلاقي و انضباطي را در طول سال تحصيلي را داشته باشد.

مرکز مي‌تواند بر اساس قوانين سمپاد اقدام نمايد.

علاوه بر آگاهي و تعهد درباره‌ي موارد فوق متعهد مي‌شوم:

1- مسئوليت كليه‌ي رفتارهاي آموزشي و تربيتي فرزندم را به عهده گرفته و ارتباط مستمر و مداومي با دبيران و مسئولين مرکز داشته باشم و در جلساتي كه از سوي مرکز تشكيل مي‌شود شركت نمايم.

2- مراقبت كامل نسبت به رفت و آمد و ارتباط فرزندم با افراد ديگر در خارج از مرکز داشته باشم.

3- هرگونه مشكل حاد جسمي، رفتاري و رواني فرزندم را در هنگام ثبت‌نام به اطلاع مسئولين رسانده و پيگيري‌هاي لازم را به عمل آورم.

4- چنانچه خسارتي به صورت عمد يا غير عمد از سوي فرزندم متوجه ساختمان و تجهيزات مرکز شود نسبت به جبران آن اقدام نمايم.

5- در صورت انجام اعمال خلاف مقررات و ضوابط تربيتي مرکز، كاهلي و تنبلي در انجام تكاليف درسي، ايجاد بي‌نظمي و اغتشاش در كلاس و حياط، بي‌حرمتي به مسئولين مرکز، درگيري و يا تحريك ديگران به بي‌انضباطي توسط فرزندم، مسئوليت آن را پذيرفته و تسليم تصميمات متخذه ستاد تربيتي مرکز باشم.

6- كليه‌ي هزينه‌هاي مقرر (شهريه، سرويس، كلاس‌هاي فوق برنامه، مسابقات علمي و …) را به موقع پرداخت نمايم.

7- با آگاهي از اينكه نحوه تدريس در تمام كلاس‌هاي يك پايه يكسان خواهد بود در كلاس‌بندي فرزندم دخالت ننمايم و اعتراضي            نداشته باشم.

8-به اطلاع و آگاهي اولياء محترم مي رساند که ساعات درسي هفتگي اين مرکز بر اساس آئين نامه سمپاد 44 ساعته مي باشد و بعضي از روزها دانش آموزان بايد تا ساعت 14:30 دقيقه در مرکز حضور داشته باشند لذا نسبت به اين امر هيچ گونه اعتراضي را نخواهم داشت.